Wij zijn

Het Ontwikkelhuis is een zelfstandige en moderne organisatie die landelijk opereert. Wij bieden leiders en HR-professionals een (tijdelijke) plek waarin zij zich zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen en waar zij met impact het verschil gaan maken bij hun organisatie. Wij vinden het belangrijk dat er, naast professionele aandacht en prestaties, ruimte is voor plezier en vertrouwen in elkaar. Iedereen is even belangrijk, iedereen wordt gelijk behandeld en intensief betrokken bij onze organisatie. Wij geloven in talenten die gewoon doen! Die energiek, daadkrachtig, nieuwsgierig en vernieuwend zijn en vanuit daar het verschil willen maken bij het Ontwikkelhuis.

Samen in beweging!

Dat is wie wij zijn en hoe wij willen dat onze klanten ons zien. Wij doen binnen onze organisatie wat wij buiten beloven. Hier zijn wij te allen tijde op aanspreekbaar. Deze drijfkracht vertaalt zich in de onderstaande waarden.

  • Samenwerken. Wij werken samen op basis van een wederkerige relatie waar vertrouwen centraal staat. Wij zorgen dat leiders, HR, teams en talenten weten hoe ze vertrouwen bouwen. Met elkaar, met de stakeholders en met de klanten.
  • Doen en Leren. Wij doen door te leren en leren door te doen. We creëren een lerende organisatie waar vanuit kwetsbaarheid een nieuwe werkelijkheid mag ontstaan. Met zorg en aandacht. Met de menselijke maat. Dit vertaalt zich in programma’s die daadwerkelijk voor ontwikkeling zorgen.
  • Vernieuwend. Wij bewegen ons uit de comfortzone en zijn inspirerend voor anderen. We maken gebruik van vernieuwende leerinterventies die passen bij de tijdsgeest van nu. We verwarren en verrassen waar er door beweging een nieuwe opening ontstaat.
  • Onderscheidend. Wij bieden toegevoegde waarde aan onze klanten omdat we als geen ander het klappen van de zweep kennen.

De kracht van een netwerk

Het Ontwikkelhuis gelooft in werken binnen een netwerk. Omdat samen meer dan 1 is. En omdat dit een win/win situatie voor alle betrokkenen oplevert. Samen vormen wij het Ontwikkelhuis. Met ruime ervaring en expertise op het gebied van verandertrajecten en het begeleiden en ontwikkelen van individuen en teams. Wij hebben een sterk geloof in de potentie en oorspronkelijke kracht van het individu. Dit laten wij optimaal tot uiting komen onder eerlijke en daadkrachtige begeleiding. Onze visie, kennis en ervaring hebben wij nu samengebracht in het Ontwikkelhuis met als resultaat unieke ontwikkel- en groeitrajecten voor leiders en HR-professionals.