Impact is de sleutel tot succes

Kijk eens om je heen, je herkent mensen met impact meteen. Formeel of informeel, in een individu of in een team. Bevlogen mensen die zich eigenaar voelen, autonoom handelen en verantwoording afleggen. Die met anderen keuzes afstemmen op de organisatiedoelstellingen. Het zijn mensen die leiderschap aanboren, bij zichzelf en daarmee bij anderen. Zo weten ze de benodigde beweging te creëren en dragen ze bij aan succes.

Helaas, een quick fix bestaat niet

Impact kan je ontwikkelen. Maar niet door door simpelweg een boek te lezen, een tweedaagse training of een kant-en-klaar stappenplan te volgen. Inzicht, theorie, ervaren en toepassen is de krachtigste combinatie voor duurzame groei. Altijd vanuit vakmanschap en leiderschap, waarbij je kennis en persoonlijke verhalen leert bundelen tot praktische inzichten. Zo ontdek je je potentieel en leer je deze al doende in relatie tot de ander en binnen je organisatiecontext in te zetten.

Voor leiders en HR-professionals

Onze expertise ontsluiten we in twee ontwikkelhuizen, die waar nodig samenwerken. We richten ons in eerste instantie op leiders – formeel en informeel – en HR-professionals, beiden sleutelfiguren bij transities. Zij zijn bij uitstek strategische business partners die hun potentieel kunnen inzetten om mensen binnen de organisatie in beweging te krijgen. Én, wanneer zij hun krachten weten te bundelen, vormt dit een krachtige motor voor groei en transformatie van de organisatie.

In het Leiderschap Ontwikkelhuis brengen we onze expertise over leiderschap samen. We helpen professionals en teams te werken aan leiderschap met impact. We ontwerpen complete ontwikkeltrajecten voor teams en bieden individuele ontwikkeltrajecten.

Ontdek hier meer over het Leiderschap Ontwikkelhuis.

In het HR Ontwikkelhuis hebben we onze HR-expertise gebundeld. Hier helpen we HR-professionals en -teams waardevol te zijn door de rol van een HR Businesspartner aan te nemen. We ontwerpen complete ontwikkeltrajecten voor HR-teams en bieden ook individuele ontwikkeltrajecten.

Ontdek hier meer over het HR Ontwikkelhuis.

Alle ontwikkeltrajecten krijgen als volgt vorm:

  • We werken vanuit co-creatie;
  • We verbinden de ontwikkeling aan de strategische doelen van de organisatie;
  • We werken met unieke en vernieuwende leermethodes die passen bij de huidige tijdsgeest;
  • We begeleiden en trainen met als doel van betekenis te zijn voor de ander.