Locatie-onafhankelijk werken wordt de nieuwe norm. Hoe ga je daar als leidinggevende mee om? We zullen er niet omheen draaien: met een paar simpele trucjes red je het niet. Want nee, locatie-onafhankelijk werken is niet hetzelfde als ‘op kantoor, maar dan online’. Om je team gemotiveerd en scherp te houden, en zelf on top te blijven, moet je het vanaf nu anders aanpakken.

Wat levert deelname op?

 • Krijg inzicht in jouw online leiderschapsstijl
 • Weet welke stijlen je nog meer zou kunnen inzetten
 • Ben je in staat om de teamdynamiek gezond te houden
 • Heb je meer grip op je team: je weet wat er speelt en je kunt daarop sturen
 • Weet je medewerkers in een online omgeving met overtuiging en positieve energie te motiveren
 • Voer je moeiteloos moeilijke gesprekken, ook online 

Deze training geven we op het moment alleen als incompany-training

Motiveer je team

De veranderingen in het digitale tijdperk zitten in een enorme stroomversnelling en vragen om een nieuwe persoonlijke stijl. Hoe leid je projecten in goede banen, zonder je teamleden in real life te zien? Door anders te gaan communiceren en slim gebruik te maken van de middelen die je wél tot je beschikking hebt. Hoe je dat voor elkaar bokst, ontdek je in de training Online Management Skills voor Ambitieuze Leiders van het Leiderschap Ontwikkelhuis. In zes interactieve online bijeenkomsten krijg je de tools en handvatten aangereikt om de effectiviteit van je online management te verhogen: direct toepasbaar in de praktijk. De training is heel goed te combineren met een volle agenda.

Je ontwikkelt leiderschapsvaardigheden die essentieel zijn om je impact in een digitale omgeving te vergroten

De training bestaat uit een uitgebreide intake, de module Krachtig Online en een aantal masterclasses naar keuze. Standaard zijn er twee masterclasses opgenomen; welke dat zijn is aan jou. En je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meer masterclasses te volgen. Denk aan een masterclass als: 'Regie over het online krachtenveld'. Daarin leer je hoe je het online krachtenveld kunt beïnvloeden. Hoe je jezelf slim positioneert. En hoe je contact en afspraken maakt over de verschillende lagen van de organisatie. Maar dan dus op afstand.

Deze ambitieuze leiders gingen je voor:

“Ik heb nu veel meer feeling met mijn team: ik weet hoe het met ze gaat, waar ze aan werken en zij weten waar we als team naartoe gaan. We begrijpen elkaar stukken beter en ik weet precies wat ik anders moet doen om resultaat te behalen.”

“Natuurlijk probeerde ik contact te blijven maken, ik stuurde heel veel updates en sprak vluchtig met mensen. Maar het voelde te veel als oude manieren in een nieuwe werkwijze proberen te vangen: het werkte gewoon niet. Nu ik de training heb gevolgd, heb ik meer grip op het team en zicht op wat er waar precies speelt.”

In 6 sessies van 3 uur leer je jouw online leiderschapsstijl kennen én toepassen

Inhoud van het programma

Continu programma
 • Intake Persoonlijk coachgesprek om je leerdoel scherp te stellen
 • Module Krachtig Online Leiderschapsvaardigheden die essentieel zijn om je impact in een digitale omgeving te vergroten.
 • 3x supervisie Nieuwe strategieën die je direct in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen
 • Masterclass Optie 1: Online je medewerkers motiveren
 • Masterclass Optie 2: Regie over het online krachtenveld #officepolitics
 • Masterclass Optie 3: Online moeiteloos lastige gesprekken voeren
 • Masterclass Optie 4: Je overtuigingskracht vergroten met storytelling

Doelgroep

Iedereen in een leidinggevende rol die ziet en voelt dat deze nieuwe manier van werken om andere vaardigheden vraagt. Het kan écht effectiever.

Studiebelasting

6 middagen, tussendoor dagen we je uit om dat wat je geleerd hebt in de praktijk toe te passen.

Investering en doorlooptijd

De training bestaat uit 6 dagdelen, en je doorloopt deze in ongeveer een half jaar.

 • Alleen incompany beschikbaar
 • Neem voor meer informatie contact met ons op, eerst meer lezen kan ook in de brochure.

Het Leiderschap Ontwikkelhuis werkt alleen met trainers en experts die jouw dagelijkse praktijk écht begrijpen. Bij ons ga je zelf aan de slag. Kennis, inzichten en vooral ook ervaren zijn de pijlers van al onze programma's. Zodat jij vol vertrouwen de leiding kunt nemen: óók als je team (even) niet in dezelfde ruimte zit.

Coaching voor leidinggevenden

Leiderschap Ontwikkelhuis-coaches hebben een flinke dosis kennis en ervaring als coach, ook kennen ze als geen ander jouw rol als leidinggevende. In een een-op-een coachtraject van het Leiderschap Ontwikkelhuis vind je de antwoorden die je zoekt. Daarnaast krijg je praktische tools om vol vertrouwen je rol te pakken.

Bekijk training

Leiderschap voor Leidinggevenden

Jij voelt het: uit dit team is meer te halen. En nee, de oplossing is niet dat jij dan harder moet gaan werken. Dit programma is specifiek voor leidinggevenden die krachtiger in hun rol willen staan. Die willen leiden met (nog meer) impact.

Bekijk training