Artikelen

Niet alleen nieuwe inzichten, maar ook oude inzichten die nog steeds relevant zijn. Als het gaat over HR en Leiderschap is er zoveel te ontdekken.

ymere v2

HR-team Ymere

Een sterk team!

Zelfverzekerd, proactief en met de juiste vakkennis. Het HR-team van Ymere heeft zich ontwikkeld tot HR-businesspartners. En dat wordt gemerkt.
Ontwikkelhuis sfeer locatie Loosdrecht bewerkt CdM  17

Eindelijk een gemeenschappelijke taal

Over het ontwikkeltraject van Zadkine

"Ik wilde dat het aangeboden programma zodanig was ingericht, dat wij het konden inpassen in wat wij voor ogen hadden. Veel klassieke bureaus gaan ook op een heel klassieke manier…

Whitepapers

De diepte in! In onze whitepapers pluizen we uit hoe het precies zit, en dat delen we graag met jou. Stevige inhoud, relevant voor ons vak. 

HR en het geheim van het huwelijk

Goed samenleven maakt gelukkig

Een gelukkig huwelijk krijg je niet vooral door het juiste maatje te vinden. Maar vooral door het juiste maatje te zijn. De rol van de HR-professional als Partner in Business wordt…

De HR Businesspartner van de toekomst

Steeds meer strategisch

Een echte businesspartner zijn vraagt meer dan oppervlakkige kennis van de externe realiteit, het vraagt wezenlijke kennis van technologische, economische, globaliserings- en demografische trends.

Podcasts

Een goed verhaal om naar te luisteren. Inspirerende leiders en HR-professionals uit Nederland aan het woord: zo laat je organisaties én mensen groeien.

Geen artikelen gevonden