Op 17 februari 2020 gepubliceerd door Sonja Bakker

Het Ontwikkelhuis is op zoek naar franchisenemers met ondernemerschap die passen bij de Ontwikkelhuisformule. Heb jij de kwaliteiten en ben je enthousiast?

Bij het Ontwikkelhuis helpen wij professionals hun impact te vergroten, Wij geloven niet in pleisters plakken. Wij werken juist aan duurzame ontwikkeling. We ontsluiten onze expertise in twee ontwikkelhuizen, die waar nodig samenwerken. Het Leiderschap Ontwikkelhuis en het HR Ontwikkelhuis. We richten ons in eerste instantie op leiders – formeel en informeel –  en HR-professionals, allen sleutelfiguren bij transities. Zij zijn bij uitstek strategische business partners die hun potentieel kunnen inzetten om mensen binnen de organisatie ook in beweging te krijgen. Én, wanneer zij hun krachten weten te bundelen, vormt dit een krachtige motor voor groei en transformatie van de organisatie.

De basis voor het succes van onze ontwikkelhuizen is meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en professionalisering van ontwikkelprogramma’s voor professionals bij organisaties. Al deze kennis en ervaring is verwerkt in onze klantgerichte dienstverlening en komt helemaal ten goede aan jouw onderneming. Je profiteert van onze kennis, leermethodes en –materialen, salesondersteuning en processen.

Wat wij zoeken:

Als franchisenemer van het Ontwikkelhuis heb je dezelfde passie voor het duurzaam ontwikkelen van professionals als wij. Je bent ondernemend én in staat om vanuit jouw unieke talent mensen aan je te binden. Je hebt de nodige ervaring in begeleiding van groepen en individuen, en minimaal een opleiding op de volgende gebieden: Transactionele Analyse, NLP en Systemisch werken. Om je goed in je doelgroep te kunnen verplaatsen breng je ook ervaring als leider e/o HR professional mee. Je bezit veel lef en vind het leuk om te pionieren en te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Wat wij bieden:

Samenwerking met een innovatieve organisatie waar ruimte is voor jouw eigen inbreng. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en je kunt gebruik maken van onze klantgerichte dienstverlening, prè en aftersales, backoffice, projectbureau, collectieve inkoop, ontwikkeltools en vele extra’s. Er is een mooie werkplek voor je en je kunt gebruik maken van onze trainingslocatie (midden Nederland). Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling krijgen ook volop aandacht omdat we een enorme drive hebben om jou succesvol te laten zijn. Kortom, een inspirerende omgeving om het beste uit jezelf en jouw klanten te halen.

Meer weten? Neem contact op 088 101 26 00

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Bijlage

    Uw bericht